tisdag 6 december 2011

Liv i rymden bekräftat!

Idag när jag av en händelse går in på aftonbladets hemsida, så ser jag vad NASA äntligen går ut med.
Kepler-teleskopet som ligger i bana runt jorden har uppmärksammat totalt 2326 nya planeter eller månar i universum. 48 stycken av dem anses vara beboeliga. Kepler 22-b kan vara vår tvillingplanet.

Så nu har alltså NASA äntligen gått ut med denna information till oss jordemänniskor. Varför just nu inför 2012- årsskiftet? Är det något speciellt som väntas upptäckas eller ske nu vid 2012 när vi går in i den nya eran på vår planet? Kan det vara så att det finns fler hemligheter vi inte bör veta om i förväg? Hur skulle det se ut med ett upplyst sammhälle som visste för mycket.. Skulle vi vara lika lätta att styra då? 

Det är bra märkligt att vi tror på allting som vi bör tro på. Det som vi känner är verkligt utanför ramarna, det som vi INTE blivit styrda och inpräntade med, det ska vi inte veta, eller tycka eller tro om. Det som berör oss som levande varelser på jorden, läran om det kollektiva medvetandet till exempel är det ingen som går ut med i media. Kanaliseringar världen över, människor som använder det så kallade sjätte sinnets medvetande, har bevisat att vi är inte ensamma i denna rymd. Kanaliseringar är desvärre inte erkända i press och media, för hur skulle det se ut om vi visste att det var möjligt....?

Transformation av energi, att energi endast kan omvandlas men aldrig dö.. Ändå är vi lärda att när man dör så dör man. Trots att vårt medvetande och vår kropp alstrar och är energi.. Hur skulle det se ut om vi förstod genom media och det kollektiva medvetandet att det finns ingen död, utan endast byte av värld..? Och vad skulle komma hända med religionen då?

Vi vet att olika verksamma medium står upp för sitt medvetande och letar reda på försvunna människor, och i hemlighet hjälper polisen att finna brottsoffer, platser och förövare osv.. Men hur skulle det se ut om vi förstod att vi har den förmågan ?

Vi vet att sprituella människor blev fördömda, förföljda, dödade och utvisade i vår historia, och vad händer om vi upptäcker att vi är spirituella varelser och bär en telepatisk förmåga? Vad händer med ordningen i världen då?

Vad händer när det blir erkänt att det finns fler planeter med liv i rymden, än planeten jorden? Vad är vinsten av att inte berätta det för oss jordebor? Och vad är vinsten med att berätta? Förstår vi egentligen hur styrda vi är?

Jordaxeln har tippat 5 grader. Det fick vi veta genom en 30 sekunders upplysning via media. Lagom inslag för att vi ej ska uppmärksamma detta. Norr är inte där det en gång var. Schamanerna och naturreligionerna har veta detta länge. Det har varit förutspått med naturkatastrofer, att utomjordiskt liv kommer infinna sig på planeten.. Kanaliseringar från plejaderna visar på att vi inte är ensamma. Och när vi är godkända att veta allt det här. Vad händer med oss då? Ser vi hur ägda vi egentligen är? Och vilka vill så gärna hålla mänskligheten i shack?

Många människor vågar inte tro på medium och på en andevärld, förrän det kommer fram i media och nyhetssändningar att det verkligen är så. När någon annan högt uppsatt människa med ett ego har forskat klart på sin sak och tycker att vi andra bör veta detta, först då vågar tvivlare ändra sin åsikt.

Så.. nu är det åtminstone erkänt att det finns möjlighet till liv på andra planeter.. Vi är inte ensamma i universum. Ingen av oss kan någonsin veta hur stort universum är. Vi här på jorden är farschinerade av rymden och har alltid varit..Vad är det vi egentligen tittar upp mot..(?)
Mycket händer nu vid årsskiftet.. och allt kommer komma upp till ytan. Jag tror att ingenting kommer vara som det en gång var. Och många avslöjanden väntar på att träda fram i ljuset, så var uppmärksam. Ingen slump att allt nu sker undan för undan med de mest märkliga upptäkterna i världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar