torsdag 1 december 2011

AKASHA

Akasha, betyder eter, ande.
Vi har vårt eget inre bibliotek, där vi kan hämta all kunskap vi behöver i vårt liv, för att till sist upptäcka att vi blir vår egen coach.


Det finns ingen framtid, utan nuet och vår historia. Vi formar vår framtid utefter de förutsättningar vi har, och vart vi befinner  oss i vår egen utveckling nu, samt vilket karma vi nu bär.

När vi besöker vårt inre bibliotek, finner vi svar på de dagliga frågor vi behöver hjälp med. Vi kan även genom vibrationen i vårt dimensionella medvetande få svårt att finna svar på en del frågor vi helt enkelt inte ännu är redo att få svar på, och att vi därför tycker att svaret inte kommer till oss i detta bibliotek.

Att leva med, och i Akasha, blir en livsförändrande, livgivande och ett nytt sätt att leva sitt liv. Vi kommer genom akasha att uppnå en högre syn på oss själva och omvärlden och få en högre inituitiv och medial förmåga.

När vi lärt känna vårt inre bibliotek, kommer vi även att kunna ställa frågor i vårt bibliotek för andra människor vi vill hjälpa. Det är en enkel metod som utövas varje dag för att lära känna sitt akasha bibliotek. Med övning räcker 5-10 minuter, för att ha hunnit infinna sig och fått sin information.

Akasha handlar inte om spådom, utan om att inhämta svar som ligger i biblioteket i form av böcker. I vår fysiska värld symboliserar böcker upplysning. Svaren kommer i vibrationer, eftersom akasha är energi. Detta lär vi oss sedan att tolka med bildspråk, symboler och känslor.

Jag rekomenderar alla att börja lära känna akasha-biblioteket.

akashakrönikan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar